Блог як свій куточок в вебі

Наскільки актуальний у сучасному світі власний блог? Навіщо це треба? Що це таке? Поміркував на ці питання.

Блог - це сайт, де автор публікує свої матеріали, думки, відношення. Пару років назад, коли інтернет не був так розвинен були лише веб сайти. Зараз веб сайти перетворилися на веб додатки, стали більш гнучкі і складні. З’явилися соціальні мережі. Спеціальні сервіси для публікацій.

У сучасному світі є багато сервісів які дають змогу вести свою стрічку, публікувати матеріали. Але такі сервісі не дозволяють налаштовувати все під себе, зробити власний дизайн, погано бачаться деякими системами. Проте їх легше ввести, легше людям підписуватися.

Свій блог таки актуальний буде завжди, престижніший, бо сторінку може зависти кожен, а придумати свій дизайн, налаштувати своє місце - ні. Більше можливостей монетизації своїх думок, більш гнучка навігація. Але менша аудиторія, більщісти сидить на платформах, про те і більш якісна. Не просто колись “підписався” і обертається десь в ленті, а осознанно заходять на сайт.

У мене було багато спроб почати щось писати регулярно, але все щось не дуже таки це було актуально для мене. Ось ще одна така моя спроба. Публікую лише своє тут, у своєму власному куточку. Приємно таки для мене зробити щось своє, посвоемому, так як більшість не зможе.

0 коментарі:

Дописати коментар